Η εγγραφή σας στον ιστοχώρο μας, όπως ίσως πολλοί ήδη διαπιστώσατε, είναι απολύτως δωρεάν. Τα μαθήματα μας όμως απαιτούν την πληρωμή ενός -μικρού πιστεύουμε- αντιτίμου για την παρακολούθησή τους. Αυτά τα μαθήματα έχουν εκεί (στην περιγραφή τους) αναφορά και το κόστος τους. Προσπαθούμε πάντα να έχουμε ένα τουλάχιστον από αυτά, σε δωρεάν μορφή, για να μπορέσετε να "πάρετε μια γεύση" πριν εγγραφείτε. Επειδή, το είδος της υπηρεσίας (εκπαίδευση) και το αυτοματοποιημένο σύστημα πληρωμής που έχουμε επιλέξει, πρώτα απ'όλα για την ασφάλεια και μετά για την εξυπηρέτησή σας, δεν επιτρέπει την επιστροφή χρημάτων, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι αν για κάποιο λόγο ανωτέρας βίας, διακόψετε την εκπαίδευση σας πριν περάσει το 25% του συνολικού χρόνου εκπαίδευσης (και μας ενημερώσετε εγκαίρως) θα υπάρχει η δυνατότητα επαναπρογραμματισμού σε κάποιο από τα επόμενα σεμινάριά μας. Δυνατότητα επιστροφής χρημάτων δεν υπάρχει.

Ποια όμως είναι η διαδικασία πληρωμής για ένα μάθημα;

Πρώτα απ'όλα επιλέξτε το μάθημα/ τη Θεματική Ενότητα. Αν και κάθε μάθημα έχει μια περιγραφή, έναν τίτλο δηλαδή κατανοητό σε όλους, υπάρχει και ένας κωδικός της Θεματικής Ενότητας που, συνήθως, αποτελείται από γράμματα και αριθμούς. Αυτός είναι ο χαρακτηριστικός κωδικός κάθε ενότητας. Επίσης, κάτι που χαρακτηρίζει το μάθημα είναι η ημερομηνία έναρξης του (για όσα από τα μαθήματα είναι χρονικού τύπου). Όσο για τους χρήστες (δηλαδή τους μαθητές), επειδή υπάρχει περίπτωση να υπάρχουν δύο οι περισσότεροι μαθητές με το ίδιο ονοματεπώνυμο, το χαρακτηριστικό σας (για τις οικονομικές δοσοληψίες και μόνο) θα είναι το όνομα χρήστη (αυτό που χρησιμοποιείτε για να εισέλθετε στον ιστοχώρο, όχι βέβαια ο κωδικός -που είναι κρυφός). Επομένως, τα βασικά στοιχεία που πρέπει να έχετε για να εγγραφείτε σε ένα μάθημα είναι τα εξής:

  • Όνομα χρήστη
  • Κωδικός Μαθήματος
  • Ποσό
  • Ημερομηνία Έναρξης (αν το μάθημα είναι χρονικό)

Υπάρχουν τώρα διάφοροι τρόποι για να κάνετε την πληρωμή σας. Μπορείτε να πληρώσετε με την πιστωτική σας κάρτα μέσω του διεθνούς συστήματος PayPal. Στην περίπτωση αυτή, η εγγραφή σας στο μάθημα θα είναι άμεση. Χρειάζεται να έχετε λογαριασμό στο PayPal ή να δημιουργήσετε εκείνη την ώρα (απαιτείται μόνο να έχετε μια πραγματική διεύθυνση e-mail). Τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας τα δίνετε, μέσα από ασφαλείς ιστοσελίδες, στον οργανισμό PayPal (ΟΧΙ σε μας) και μετά επιστρέφετε εγγεγραμμένος/-η στο μάθημα.

Σε περίπτωση που θέλετε να καταθέσετε το ποσό πηγαίνοντας σε μια τράπεζα με την οποία συνεργάζεστε, υπάρχει η δυνατότητα να σας αποστείλουμε τον αριθμό λογαριασμού μας στις Τράπεζες ΑΓΡΟΤΙΚΗ, ΕΘΝΙΚΗ και ALPHA BANK. Κατά την κατάθεση, ζητείστε να γράψετε στο καταθετήριο (στις σημειώσεις πρέπει να είναι γραμμένο ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ το όνομα χρήστη) ή, χειρόγραφα, μετά την κατάθεση, το όνομα χρήστη που έχετε στο "e-TTHCC", τον κωδικό τηε Θεματικής Ενότητας για την οποία θέλετε να πληρώσετε το αντίτιμο. Επίσης, η ταχυδρομική σας διεύθυνση θα μας βοηθήσει στην αποστολή της απόδειξης. Μετά την κατάθεση των χρημάτων στο λογαριασμό, στείλτε μας με e-mail ή με φαξ ένα αντίγραφο της απόδειξης κατάθεσης, για να σας εγγράψουμε στο μάθημα και να μπορείτε να συμμετάσχετε στην παρακολούθηση του μαθήματος. Γίνεται προσπάθεια για αύξηση του αριθμού των συνεργαζόμενων τραπεζών, για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας.

Ευχαριστούμε για τη συνεργασία

Última modificación: viernes, 17 de mayo de 2013, 15:25